Being written


I nattens tystnad (Diktsamling)
Dikter med natten som tema.
Status: 12 dikter (5 sidor).


Illumina (Thriller/Fantasy)
I eftersviterna av fallet med de brottslingar som föll offer för en övernaturliga seriemördare, har ledaren för detektivbyrån Metamorfosis tvingats träda fram i ljuset. Då varken mordvapen eller mördare finns kvar i denna världen, står Lior Acqua inför skuldbeläggelser och anklagelser. Mitt i denna cirkus når han av nyheterna att en av poliserna i Japan som hjälpte till att utreda fallet har försvunnit spårlöst och att hans flickvän har funnits död. Dödsorsaken är märkligt välbekant. Kan det vara så att fallet inte var fullständigt så löst som Lior trodde? (NaNoWriMo 2012)
Status: Påbörjad.


Jenna: Själaärr (Slice of Life)
Detta är den sanna berättelsen om Jenna, som blev sviken av sin skola. De lät mobbningen pågå utan att ta några åtgärder. Jenna ansågs vara problemet, eftersom hon ställde till det för en fin kille. Den fina killen slog ned Jenna flera gånger och knäckte hennes självförtroende totalt.
Status: Kapitel 1/11 klart.


Akarui no Tenshi - Klar Ängel (Fantasy)
AnT-KÄ utspelar sig till större delen i en värld som är lik vår egen, men berättelsen kretsar egentligen kring det lilla riket Sandhya som ligger i en annan dimension. Skymningssorg, berättelsens huvudperson, är kronprinsessa, men riket splittrades i fem delar för flera årtusenden sedan. Nu rasar ett inbördeskrig mellan Akarui släktet och Kurai släktet. Skymningssorg har själv förlorat sina två bästa vänner till Kurai, och hatar de flesta av detta släkte med passion. Hennes tvillingsyster Gryningshopp är döende, men ändå tvingar hennes föräldrar henne att resa till en annan värld där hon ska gå på en skola för att bli besvärjerska.
425 sidor. En prolog, 32 kapitel och en epilog.
Status: Skrivs om till en bokserie, men ligger lite på sparlåga. Väldigt låg på prioriteringslistan; den är ett monster.Back